Sesirijada 2016На позив организатора  Међународног шешир феста „Шеширијадa 2016“ - друштва Скадарлија, Туристичке организације Београда  и Нушић фондације, а под покровитељством града Београда и градске општине Стари Град,  Канцеларија за здравље старих Градског завода за јавно здравље Београд  је 23.07.2016. године по први пут узела учешће у овој лепој градској манифестацији.

Већ традиционално дружење, четврту годину  заредом, окупља велики број учесника и заинтересованих који воле да се друже, такмиче, побеђују и то својим маштовитим и позитивним животним стилом.

 

Велики број пријављених је одавно прешао 65 годину живота, али ентузијазам и добра вибрација су врло присутни. На штанду Канцеларије за здравље старих су дељени лифлети и брошуре намењени  здрављу старијих, али и свих осталих генерација.

 Sesirijada 2016

Sesirijada 2016

У жирију, који је бирао најбоље шешире у 6 категорија , поред оперске диве Милке Стојановић, глумца Томе Курузовића, поетесе из Загреба Алме Тијанић , уреднице са РТС 2 Весне  Павличек, Мирољуба Стојановића из Народне библиотеке Србије , учествоавла је и руководилац Канцеларије за здравље старих др Ирена Џелетовић Милошевић.

Sesirijada 2016

Sesirijada 2016

Манифестацију је отворио градски менаџер Горан Весић и пожелео да се ова весела и позитивна атмосфера шири и даље.

Sesirijada 2016

Sesirijada 2016